Tandvårdsbehandlingar 

Modern tandläkare i en trygg miljö

Allt från allmäntandvård till estetisk tandvård

Välkommen till vår klinik på Gärdet i Stockholm. Vår tandläkarmottagning strävar alltid efter att ligga i framkant när det gäller tandvård riktad mot privatpersoner. Vi erbjuder tandvårdstjänster för barn och vuxna och tar även emot gamla och nya patienter akut med, om så önskas samt onlinebokning. Vi ställer höga krav på att erbjuda tandvård av hög kvalitet, service och bekvämlighet för våra patienter. För att leva upp till detta ser vi till att hela tiden vara uppdaterade med de senaste rönen inom tandvård. 

Estetiska behandlingar

Vi utför en rad estetiska behandlingar på vår tandläkarklinik belägen på Östermalm, bland annat: 

Estetisk rekonstruktion med porslin

Vi går tillsammans igenom vad som efterfrågas och hur det kan uppnås. Vid behov inkluderas tandteknikern som finns i våra lokaler i diskussionen. 

Det är viktigt att förväntningar på behandlingen överensstämmer med verkligheten.

Tandblekning med individuellt anpassad blekningsskena

Blekningsskenor till över- och underkäke. 2 sprutor med blekningsgel.

Används för att få en ljusare nyans på tänderna.

Tandreglering med Clear Aligners

Vid lätta till måttliga trång- eller gles-ställningar kan Tandläkare Fredrik Edfeldt erbjuda tandreglering med CA+. Behandlingen utförs med genomskinliga platsskenor. Tänderna scannas och en vecka senare presenterar vi ett behandlingsförslag med bilder på förväntat resultat och behandlingstid. Självklart ges då också ett kostnadsförslag.

Tandpressning/tandgnissel

Muskelavslappnande kan användas i tuggmuskulatur för att minska muskelsmärta och tandgnissling. Går förstås att kombinera med önskan om slätare ansikte.
 

Undersökning

Vid en undersökning börjar vi med en anamnes och upprättar tandstatus. Därefter behöver vi göra en diagnos av karies, tandlossning, käkleder och slemhinnor. Röntgenbilder och lättare borttagning av tandsten och polering ingår. Därefter kommer vi fram till vad nästa steg blir tillsammans.

Proteser och kronor

Kronor kan göras i flera olika material. Det material vi arbetar mest med är Zirkonia som är ett estetiskt material med hög hållbarhet. Vi arbetar även med E-max som är ett högestetiskt material som ofta sätts i fronten för ett estetiskt resultat. Vi utför även fasader i skiktat porslin för ett ultraestetiskt resultat.

Fyllningar

Vi använder oss förstås av de bästa materialen som marknaden erbjuder. Att bygga upp en vacker compositlagning är teknikkänsligt men rätt utfört ska man ej kunna se att tanden är lagad.

Implantat

Ett tandimplantat är ett alternativ för dig som vill ha en tand som känns och fungerar precis som dina vanliga tänder. Det finns många sätt att ersätta förlorade tänder. Vi utför implantatbehandlingar på kliniken enligt individuellt anpassade behandlingsplaner. Boka gärna tid för en konsultation om du är intresserad av tandimplantat. Vid svårare fall har vi ett samarbete med oralkirurg Per Jesslén. En av landets bästa inom sitt område.

Du får alltid ett kostnadsförslag innan behandlingen.

Fredrik Edfeldt

Tandläkare Fredrik Edfeldt

Kontakta mig

Tandläkare Fredrik Edfeldt
Brantingsgatan 24
115 35 STOCKHOLM

 08 545 875 25

Boka tid

I behov av Akuttandvård?

Vid värk eller annan akut orsak kan du boka tid för akutbesök. Vi strävar mot att kunna ta emot dig med akuta besvär samma dag.